A fóliázott gépjármű szakszerű takarítása:

 

Az autófóliázásra adott 5 éves garanciánk egyéb feltételei:

Amennyiben az autófóliázásra előállított gépjármű, nem szennyeződésektől teljesen mentesen, tiszta állapotban kerül műhelyünkbe, a helyszíni takarítás miatt a víz észrevétlenül is aláfolyhat a fólia alá és bár nem azonnal, de 1-2 hónap elteltével a fólia elválhat a karosszériától. Ebben az esetben ügyfelünk saját felelősségére vállalhatja a fóliázás kockázatát.

Amennyiben az autófóliázásra hozott jármű fényezése már nem az eredeti, hanem utánfújt, az esetleges fényezés felválásából adódóan okozott károkért nem tudjuk vállalni a felelősséget. A kockázatot természetesen ebben az esetben is ismertetjük az ügyféllel, aki saját felelősségére vállalhatja a fóliázást.

Ha más cégtől származó matrica kerül a WrapArt által autófóliázáson átesett autóra, annak felhelyezése könnyedén kárt tehet az autófóliában, ezért garanciánk a továbbiakban már nem terjed ki a fóliázásra.

Az autófóliázásban nagynyomású mosóval és gőzborotvával okozott károkra, az autófóliázás garanciája szintén nem érvényes.

Garanciánk csak gyári fényezésre készített autófóliázásra terjed ki, műanyag, illetve fényezetlen elemek fóliázását nem vállaljuk!

Garanciát csak azon autók fóliázására tudunk vállalni, melyeket a fóliázást követő 2. héten tulajdonosuk ismételt szemrevételezésre bemutat cégünknek.

Autófólia eltávolítására csak abban az esetben áll lehetőségünk felelősséget vállalni, amennyiben a fóliát cégünk helyezte fel a járműre.

 

WrapArt
Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció