• Első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot írásban, vagy telefonon és kérje árajánlatunkat! Ehhez szükségünk lesz a gépjármű pontos típusára, valamint a kiválasztott fólia színére, típusára. Az árajánlat minden esetben két tételből tevődik össze: fólia ára + munkadíj. A felhasznált fólia mennyisége a gépjármű méreteitől függ. Erről bővebben itt olvashat.
 • Az árajánlat elfogadását Ön az aláírt megrendelőlappal erősíti meg. Ezt követően tudjuk megrendelni a wrapping-hez szükséges anyagot, melyhez 40%-os előleget kérünk Öntől. Az előleg összege természetesen a végszámlából levonásra kerül!
 • A fólia felhelyezése minden esetben előzetes időpont egyeztetés után történik és megközelítőleg 2 munkanapot vesz igénybe.
 • Nagyon fontos, hogy a gépjármű minden esetben frissen tisztítottan érkezzen műhelyünkbe a lefixált időpontban, ezért kérjük, hogy erről szíveskedjen gondoskodni!
 • A wrapping kizárólag a gépjármű közös szemrevételezése után kezdődhet el, az autó állapotának írásos, valamint fényképes jegyzőkönyvezését követően.
 • Az első lépés minden esetben az autó szétszerelése, lámpák, tükrök, díszlécek eltávolítása, annak érdekében, hogy a legeldugottabb területeken is pontos, aprólékos munkát tudjunk végezni.
 • Ezt követi a gépjármű zsírtalanítása, tisztítása, a felület szakszerű előkészítése a fóliázáshoz. Ez a lépés nélkülözhetetlen, a fólia tartósságának szempontjából.
 • A letisztított elemek fóliázását az autó összeszerelése követi.
 • A folyamat végén következik az autó közös szemrevételezése, átadása, majd 1,5 – 2 hét elteltével a fólia-szélek ismételt ellenőrzése, végül a garanciajegy lepecsételése. A WrapArt által készített gépjármű fóliákra 5 éves garanciát vállalunk, amennyiben ügyfelünk a gépjármű karbantartása és üzemeltetése során betart minden általunk támasztott feltételt. Mik is ezek egészen pontosan:

 

A fóliázott gépjármű szakszerű takarítása:

 • Soha ne használjon nagy nyomású, vagy gőzborotvás autómosót!
 • Kerülje az agresszív vegyszereket, melyek oldják a műanyagot!
 • Lehetőleg alkalmazzon kézi mosást, esetleg szivacsos gépi mosást a tisztításra.
 • A fólia-illesztéseknél kerülje a túl közelről történő mosást
 • Ne használjon túlságosan erős vízsugarat a tisztításhoz!

 

Az autófóliázásra adott 5 éves garanciánk egyéb feltételei:

Amennyiben az autófóliázásra előállított gépjármű, nem szennyeződésektől teljesen mentesen, tiszta állapotban kerül műhelyünkbe, a helyszíni takarítás miatt a víz észrevétlenül is aláfolyhat a fólia alá és bár nem azonnal, de 1-2 hónap elteltével a fólia elválhat a karosszériától. Ebben az esetben ügyfelünk saját felelősségére vállalhatja a fóliázás kockázatát.

Amennyiben az autófóliázásra hozott jármű fényezése már nem az eredeti, hanem utánfújt, az esetleges fényezés felválásából adódóan okozott károkért nem tudjuk vállalni a felelősséget. A kockázatot természetesen ebben az esetben is ismertetjük az ügyféllel, aki saját felelősségére vállalhatja a fóliázást.

Ha más cégtől származó matrica kerül a WrapArt által autófóliázáson átesett autóra, annak felhelyezése könnyedén kárt tehet az autófóliában, ezért garanciánk a továbbiakban már nem terjed ki a fóliázásra.

Az autófóliázásban nagynyomású mosóval és gőzborotvával okozott károkra, az autófóliázás garanciája szintén nem érvényes.

Garanciánk csak gyári fényezésre készített autófóliázásra terjed ki, műanyag, illetve fényezetlen elemek fóliázását nem vállaljuk!

Garanciát csak azon autók fóliázására tudunk vállalni, melyeket a fóliázást követő 2. héten tulajdonosuk ismételt szemrevételezésre bemutat cégünknek.

Autófólia eltávolítására csak abban az esetben áll lehetőségünk felelősséget vállalni, amennyiben a fóliát cégünk helyezte fel a járműre.

 

WrapArt
Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció