A professzionális autóüveg fóliázás kellemesebbé teheti az utazást.

Mindenki más okból szeretheti autóját, legyen az a megjelenés, a kényelem vagy a vezetés közbeni biztonságérzet. A LLumar autófóliázás segítségével még kellemsebbé tehető az utazás és mindemellett családod is biztonságban tudhatod a Nap káros UV-sugaraitól és hőjétől, valamint üvegtörés esetén a veszélyes szilánkoktól.

A LLumar autófóliákat a legmagasabb elvárásokat figyelembe véve állítják elő, és közismertek kiváló minőségükről, színstabilitásukról, valamint időtálló karcálló rétegükről. Feladatuk, hogy megvédjék befektetésed és szeretteid, és mindemellett kellemesebb utazási élményt biztosítsanak.

Nem titok, hogy az autó utastere jelentősen felmelegedhet, de van megoldás!

A meleg, nyári hónapok alatt úgy tűnik, nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem. Amint beülünk, bekapcsoljuk a klímát, ami a maximumon dolgozik, és ráadásul a vakító fény is zavaró lehet – akár télen is.

A LLumar autófóliák mindezt orvosolhatják. Csökkenthetik az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 16 °C-kal. A káros UV-sugarak 99%-át kiszűrik a LLumar autófóliák, így jelentősen csökkentik a fakulást vagy az UV okozta betegségek, mint például a bőrrák kialakulásának valószínűségét. Mindemellett a színezett autófóliák csökkentik a vakító fényt és így a szem megerőltetését is mérséklik.

A LLumar autófóliák kínálatából különböző árnyalatokat választhat, a teljesen sötéttől – mely a belátás ellen is véd – a közel láthatatlanig, mely akár az előírásoknak megfelelően, az első ablakokra is felszerelhető. Tedd kellemesebbé az utazást LLumar autófóliákkal! A LLumar fóliák az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány által elismert termékek. Tudta, hogy azoknál, akik sokat vezetnek, nagyobb a bőrrák kialakulásának esélye a testük bal oldalán?

Egy tudományos tény, amire sokan nem is gondolnak: Az ritkán fordul elő, hogy az autó üvegein keresztül bőrünk leég, a bőrrák kialakulását és a bőr öregedését gyorsító UVA-sugarak azonban akadály nélkül érik bőrünket az üvegen át is. Az UVA-sugarak okozta károsodások összeadódnak, mivel a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, és így képesek azonnal látható változás nélkül gyorsítani a bőr öregedését vagy akár a bőrrák kialakulását. Tanulmányok kimutatták, hogy azok körében, akik sokat vezetnek, a bőrrák kialakulása sokkal valószínűbb a test bal oldalán, mely, még ha üvegen keresztül is, de jobban kitett az UV-sugaraknak.

Miért kockáztat, ha könnyedén védekezhet? A LLumar autófóliák a káros UV-sugarak több mint 99%-át visszaverik. Többek között ezért is ajánlja az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány az autóüveg fóliázás mint hatásos megelőzési eszközöket.

AUTÓFÓLIA KONFIGURÁTOR

 

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

WrapArt
Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció Wrapart autódekoráció