Biztonsági fóliázás

Ne legyél áldozat!
Védd meg családod, önmagad és értékeid
a LLumar segítségével!

Közúti balesetek minden nap történnek, akár még a legfigyelmesebb vezetőkkel is. A másodperc tört része alatt, életek változhatnak meg. Egy oldalütközés esetén a  védtelen oldalüvegek könnyen betörhetnek, szilánkokat juttatva az autóba, melyek súlyos vágásokat okozhatnak vagy akár szemsérülést is. A kitört üveg nagyobb esélyt ad, hogy az utasok kiessenek az autóból, ami a balesetek miatt bekövetkezett halálesetek egyik leggyakoribb oka.

A LLumar biztonsági fóliák hatásos védelmet nyújtanak, és megakadályozzák az üveg okozta sérüléseid egy baleset esetén. Az ablak fóliával is betörhet, de az üvegdarabok és szilánkok a fólián maradnak. Az utasok védve vannak a veszélyes szétrepülő üvegdaraboktól. A szilánkok nem szóródnak szét, így nem akadályozzák az oldalsó légzsákok feladatát, ugyanis nem sértik fel és nem lyukasztják ki azt az aktiválódást követően.

Egy tolvaj kevesebb mint öt másodperc alatt betörheti az autó ablakát és elvihet bármilyen otthagyott értéket. Ez még veszélyesebb, ha esetleg éppen az autóban tartózkodsz a támadás alatt. A LLumar biztonsági fóliák kiemelkedő védelmet nyújtanak az ilyen, gyors támadásokkal szemben. Egyben tartva az összetört üveget, a LLumar biztonsági fólia lelassítja az autóba jutást. A lopáshoz szükséges megnövekedett idő és zaj, felhívja a figyelmet a tolvajra.

További kérdés esetén írj nekünk, vagy kérd árajánlatunkat!

Használd az oldal alján található űrlapot!