Cégautó-fóliázás

Akció!

Ingyenes grafikai tervezést adunk megrendelt autófóliázásod mellé!

Ne maradj le! Az akció csak május 31-ig érvényes!

Cégautó dekor: Egy stratégiai fontossággal bíró elem vállalatunk életében! Függetlenül cégünk méretétől kiemelkedően fontos lehet, hogy vállalati járműveink a cégarculathoz igazodva, egységes képet nyújtsanak termékünk, szolgáltatásunk, valamint üzlethelyiségünk tekintetében! Céges autónk felülete értékes reklámhordozó, naponta több ezer ember láthatja a közúti forgalomban. Éljünk tehát a lehetőséggel és fogjuk fel úgy, hogy ezek a felületek potya lehetőségek, ingyenes reklámok számunkra, melyek a nap 24 órájában kommunikálnak, közvetítenek potenciális vásárlóink számára.

A cégautó dekornak számtalan formája létezik a legegyszerűbb vágott matricától a teljes karosszéria bevonásig.

A legfeltűnőbb módszer kétség kívül a fotóminőségű, színes, nyomtatott karosszéria matrica, de sok esetben akár egy-egy megfelelő helyre felhelyezett logó is elegendő lehet a megfelelő hatás eléréséhez!

A figyelemfelkeltés mellett ezeknek a céges dekorációknak az is nagy előnye, hogy védelmet nyújtanak a gépjármű karosszériája számára a kisebb sérülésekkel, karcolásokkal szemben, ezáltal növelik a gépjármű értékét a továbbértékesítés során.

További kérdés esetén írj nekünk, vagy kérd árajánlatunkat!

Használd az oldal alján található űrlapot!