KAROSSZÉRIAVÉDŐ fóliázás

Az első karcolás fáj a legjobban! Spórold meg ezt az érzést és védd meg autód fényezését öngyógyuló karosszéria fóliáinkkal! A karosszériavédő fólia megvédi autód fényezését a felverődő kövektől, bogaraktól és az elhasználódástól. A kimondottan autóra tervezett, víztiszta flexibilis fóliák megvédik a rongálódásnak legjobban kitett felületeket, úgymint a motorháztetőt, tükröket, lökhárítókat. Mindezt anélkül, hogy bármilyen változtatást kellene végezni az autón, szemben más, hasonló védelmet nyújtó termékekkel.

Védd meg befektetésed és előzd meg, hogy szükség legyen drága javításokra és újrafényezésre. Az ápolás egyszerű: csak szokás szerint rendszeresen mosd le és időnként políroztasd autód. Ez a láthatatlan és időtálló termék kimagasló védelmet nyújt és nincs káros hatással az autó eredeti fényezésére.

A jó minőségű karosszériavédő fóliákat úgy fejlesztették ki, hogy ne sárguljanak be, ne töredezzenek vagy hólyagosodjanak fel, hanem garantáltan tartsák meg eredeti megjelenésüket.

Autótípusonként eltérhetnek a fóliázható felületek. Természetesen lehetőségünk van akár az autó teljes karosszériavédő fóliázására is. A leggyakrabban fóliázott felületek: első lökhárító, teljes, vagy részleges motorháztető, küszöbök, visszapillantók, teljes, vagy részleges sárvédők, ajtó élek, kilincsek.

További kérdés esetén írj nekünk, vagy kérd árajánlatunkat!

Használd az oldal alján található űrlapot!