UV, hő és fényvédelmi fóliázás

Miért hagynád, hogy a meleg és vakító fény elrontsa utazásod élményét? Tedd kellemesebbé az utazást a LLumar fóliái segítségével! A meleg, nyári hónapok alatt nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem. A LLumar autófóliák mindezt orvosolhatják. Csökkenthetik az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 16 °C-kal. A káros UV-sugarak 99%-át kiszűrik ,így jelentősen csökkentik a fakulást vagy az UV okozta betegségek, mint például a bőrrák kialakulásának valószínűségét. Mindemellett a színezett autófóliák csökkentik a vakító fényt és így a szem megerőltetését is mérséklik.


A LLumar autófóliák kínálatából különböző árnyalatokat választhatsz, a teljesen sötéttől – mely a belátás ellen is véd – a közel láthatatlanig. Tedd kellemesebbé az utazást LLumar autófóliákkal! A LLumar fóliák az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány által elismert termékek.Bár az ritkán fordul elő, hogy az autó üvegein keresztül bőrünk leég, a bőrrák kialakulását és a bőr öregedését gyorsító UVA-sugarak azonban akadály nélkül érik bőrünket az üvegen át is.
Az UVA-sugarak okozta károsodások összeadódnak, mivel a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, és így képesek azonnal látható változás nélkül gyorsítani a bőr öregedését vagy akár a bőrrák kialakulását. Tanulmányok kimutatták, hogy azok körében, akik sokat vezetnek, a bőrrák kialakulása sokkal valószínűbb a test bal oldalán, mely, még ha üvegen keresztül is, de jobban kitett az UV-sugaraknak.


Miért kockáztatnál, ha könnyedén védekezhetsz? A LLumar autófóliák a káros UV-sugarak több mint 99%-át visszaverik. Többek között ezért is ajánlja az amerikai Bőrrák Alapítvány és a Brit Bőr Alapítvány a fóliákat mint hatásos megelőzési eszközöket.

További kérdés esetén írj nekünk, vagy kérd árajánlatunkat!

Használd az oldal alján található űrlapot!