Llumar épületüveg és autóüveg fólia

A LLumar egy dinamikusan növekvő professzionális kivitelezők által felszerelt fóliamárka, mely a világ minden pontján megtalálható. Minőségi termékek komplett skáláját ajánljuk, amit egy kimagasló márkanév fémjelez. Ha egy megbízható és értékálló terméket keresel minőségi és folyamatos háttérszolgáltatással, válaszd a LLumar-t!  
 

A minőségi fólia a minőségi kivitelezést is megköveteli. Még a legjobb fólia sem működik jól,ha nem szakszerű a kivitelezés. A lila, hólyagos és töredezett fólia a rossz minőség és helytelen kivitelezés jele. A LLumar kivitelezőket az Eastman szakemberei képezik ki, hogy a világ vezető márkáját a lehető legtapasztaltabb kivitelezők telepítsék. A képzés elméleti és gyakorlati szinten történik a kivitelező telephelyén. A képzést követően minden jelölt írásos és gyakorlati vizsgát tesz, melynek sikerét követően hivatalos LLumar partnerré válhat. Így minden fóliáztatni vágyó biztos lehet benne, hogy a WrapArt Autófólia szakemberei megfeleő ismeretekkel, a legújabb technológiával és a legfejlettebb eszközökkel végzik a fólia telepítését.

A LLumar-termékek kiemelt minőségűek, megfelelnek a nemzetközi előírásoknak és teszteknek. A karcálló rétegnek és korrózióálló bevonatoknak köszönhetően a LLumar fóliák nem igényelnek különleges bánásmódot. A LLumar termékek előállítása során alkalmazott technológiák az ipar legfejlettebb megoldásait használják. Minden termékünk mögött egy több milliárd dolláros gyár és annak garanciája áll, nem csak a márkanév garancia.

A LLumar ablakfóliák gyártója az Eastman Chemical Company, melyet George Eastman alapított 1920-ban, aki nevét már az Eastman Kodak céggel ismertté tette. Az Eastman olyan korszerű anyagokat, speciális kémiai vegyszereket és ipari termékeket gyárt, amelyeket emberek milliói használnak naponta a háztartásokban.

Az Eastman cégé az egyik legnagyobb és legjobban integrált fóliagyártási központ a világon. A LLumar márka történetének kezdetét Julius Hermes 1956-os vállalkozó szellemű kezdeményezése jelentette. A színezett PET (polietilén-tereftalát) – napjainkban a legtöbb ablakfóliában használt poliészter – atyjának tekintett Hermes volt az, aki a megfelelő termékkel a megfelelő időben jelentkezett, és a fóliaipart azzá a virágzó üzletté tette, ami jellemzi napjainkban is.

A LLumar márkát 1977-ben jegyezték be az Amerikai Egyesült Államokban, amely később a globális piacon is megjelent.